Olivado Natural Nutrition este o companie cu sediul in Noua Zeelanda care produce ulei de avocado extra virgin prin presare la rece, de cea mai inalta calitate.

Olivado a fost infiintata in anul 2000 de un bucatar profesionist, care a realizat ca uleiul fructului de avocado ar putea fi extras si transformat intr-un ulei comestibil de un gust si savoare inedite si mai mult decat atat, revolutionar de sanatos. Procesul de stabilizare patentat este utilizat in exclusivitate in fabricile Olivado. Nicio alta companie nu poate produce ulei de avocado in acelasi mod, prin acelasi procedeu, de aceeasi calitate net superioara si cu aceeasi valabilitate ca si cele ale Uleiului de Avocado Extra Virgin Olivado.

Avand ca punct de fumegare 255ºC (cel mai ridicat pentru un ulei extra virgin) uleiurile Olivado constituie un excelent ulei pentru gatit precum si un dressing delicious pentru salate. Este de asemenea o delicatesa inegalabila ca sos in care se inmoaie painea (dripping) sau pulverizat (drizzling) peste legume.

Avantajele uleiului de avocado Olivado sunt:

•    Are cel mai ridicat nivel de grasimi mono-nesaturate sanatoase pentru inima, in comparatie cu alte uleiuri;
•    Nivelurile ridicate de alfa si beta-caroten, care protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare si a cancerului;
•     Cele mai ridicate nivele de vitamine si minerale esentiale, inclusiv un nivel ridicat de vitamina E, un antioxidant puternic;
•    Uleiul de avocado, spre deosebire de uleiul de masline, constituie o sursa extraordinara de luteina, care protejeaza impotriva degenerarii maculare si a orbirii;
•    In comparatie cu alte uleiuri, uleiul de avocado se caracterizeaza prin cel mai inalt continut de grasimi mono-nesaturate, vitamina E, acid folic, potasiu, magneziu, luteina, Beta-Sitosterol si glutation.

Click aici pentru a vedea toata gama de produse Olivado >>

uleiuri bio olivado