Noni este o sursa bogata de fibre si carbohidrati. Fructele sunt alimente sanatoase si au un continut ridicat de proteine. Pulpa fructului nu are grasimi si este utilizata pentru prepararea sucului de noni in care se regasesc cantitati majore de vitamina C, A, niacina si fier.

Prezentare unica in Romania, sucul vietii este ambalat la monodoze de 30ml.
Adus chiar din Indonezia, fiind un suc bogat in fitonutrienti, antioxidanti, minerale si vitamine, utilizat de secole ca remediu eficace impotriva unor afectiuni multiple, Noni nu e un medicament, ci un aliment natural 100% potrivit pentru toti, de la copii la varstnici.

Sucul de Noni “Forlive” 100% natural este ambalat in monodoze de 30 ml cu dop reutilizabil, nefiind necesara pastrarea la frigider, obtinand astfel un produs unic si practic pe piata europeana.

Ceea ce aduce nou sucul de Noni “Forlive” fata de alte sucuri de noni este tocmai faptul ca principiile active se pastreaza pana la consumul final. Sucul de noni imbuteliat in sticle trebuie consumat in maxim 20 de zile de la desfacerea sticlei care trebuie pastrata obligatoriu la frigider.

La fiecare deschidere a sticlei principiile active se volatilizeaza rand pe rand, ceea ce nu se intampla si cu sucul de Noni “Forlive” ambalat in monodoze de 30 ml.

Sucul de Noni “Forlive” fiind ambalat in aceste practice monodoze nu trebuie pastrat la frigider, poate fi luat la birou, in excursii, in calatorii sau oriunde altundeva. O cutie de suc de Noni “Forlive” are 840 ml si contine 28 de pliculete monodoze de 30 ml. Aceasta cantitate nu necesita un consum rapid ca sucul la sticla.

Daca pentru un oarecare motiv doriti sa intrerupeti cura dupa cateva zile, produsul nu se strica, iar cura poate fi reluata oricand se doreste tinand cont de termenul de valabilitate al produsului. De obicei acest termen este cam de 2 ani.

Astfel dorim ca sucul de Noni “Forlive”, unic prin modul sau de ambalare sa fie benefic tuturor, de la cei mici la cei mari si sa-si aduca in totalitate aportul de beneficii.

Click aici pentru a vedea toata gama de produse ForLive (Noni) >>

1_mare_forlive---suc-noni-100-natural---840ml-(28plicurix30ml)