Apidava poate fi considerată azi, fortăreaţa mierii, locul unde se produce de 18 ani, doar miere de calitate superioară, un produs 100% pur, obţinut doar pe cale naturală, din flora deosebită a Podişului Transilvaniei, şi cu o calitate garantată.

Totul a început în anul 1992, ca o mică afacere de familie, cu doar 2 angajaţi şi cu cei 50 de stupi ai profesorului de fizică Victor Mateş. Acesta a moştenit plăcerea pentru apicultură de la bunicul său şi a transformat-o într-un hobby, între anii 1980 -1992.

Mierea de la Apidava a fost premiata pentru calitate la cel mai important Concurs International al Mierii – APIMONDIA 2009, obtinand la sectiunea Zona Temperata. Premiile s-au acordat in functie de calitatea, gustul si aroma mierii, fiecare sortiment de miere fiind supus mai multor teste si analize fizico-chimice pentru stabilirea puritatii si calitii fiecarui sortiment.

Aceste medalii reprezinta pentru compania Apidava o recunoastere pe plan international a calitatii produselor pe care le comercializeaza atat pe piata interna, cat si la export, de peste 18 ani. Compania va avea dreptul sa-si promoveze sortimentele premiate pe toate canalele de vanzare, prin introducerea pe eticheta a unui simbol al medaliei primite.

apidava

Apidava – cosmetice

Gama de produse cosmetice Apidava a fost create pe baza experientei de peste 18 ani in selectia produselor apicole 100% naturale. Complexul de miere, ceara, propolis si laptisor de matca, combinate intr-o formula cu adevarat eficienta, iti vor oferi hidratarea si ingrijirea naturala de care tenul tau are nevoie in fiecare zi.

Click aici pentru a vedea intreaga gama de produse Apidava.

cosmetice apidava